Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτός ο ιστότοπος είναι ιδιοκτησία της Timeteabro LLC. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες στους χρήστες μας.

Όνομα εταιρείας: Timeteabro LLC

Εγγεγραμμένη διεύθυνση: Dimarhou Krokou 50, Preveza 481 00, Ελλάδα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

Τηλέφωνο: +302614334596

Διευθύνων Σύμβουλος: Lavrentios Perrotis

Αριθμός μητρώου: 126336834

Όνομα της αρχής καταχώρισης: Δικηγορικό Γραφείο Lavrentios

Διεύθυνση της αρχής καταχώρισης: Pargis 18, Preveza 481 00, Ελλάδα

Υπεύθυνη για το περιεχόμενο:

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των συνδέσμων προς ιστότοπους τρίτων που μπορεί να είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπό μας. Οι διαχειριστές αυτών των συνδέσμων είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία, άμεση ή έμμεση, που προκύπτει από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας.

Πνευματικά δικαιώματα:

Όλο το υλικό στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, σχεδιασμού και λογισμικού, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η χρήση ή η διανομή τους χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή την εταιρεία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Πολιτική απορρήτου:

Σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.